On_OpenProcess does not fire ...

Ask for Help on Using the Language With Memory Hacking Software

Moderators: g3nuin3, SpeedWing, WhiteHat, mezzo

On_OpenProcess does not fire ...

Postby Tender » Wed Jan 21, 2009 5:58 pm

Hi,

maybe this is a silly question, but when having scripted that simple functions below, why does it not fire if i open notepad.exe while MHS is running? Did i miss something?

regards,

Tender

***

void On_OpenProcess(HANDLE hProcess, DWORD dwProcessId)
{

Warning( "New Process ..." );

}

***

void On_Open_NOTEPAD_EXE ( HANDLE hProcess, DWORD dwProcessId )
{

Warning( "New Notepad Instance ..." );

}
Tender
I Have A Few Questions
 
Posts: 8
Joined: Mon Jan 19, 2009 7:50 pm

Postby lxcid » Thu Jan 22, 2009 12:07 am

Your code works for me.

Did you compile?

I tried the code from the help file and it works too.

Code: Select all
VOID On_OpenProcess( HANDLE hHandle, DWORD dwProcess ) {
    Warning( "Opening: %.8X %.8X", hHandle, dwProcess );
}
lxcid
I Ask A Lot Of Questions
 
Posts: 13
Joined: Tue Jan 20, 2009 2:07 am

Postby Tender » Thu Jan 22, 2009 8:48 pm

Hi,

even the example does not fire - Of course after compile.

Might it have to do with Windows 2003 Server OS?


regards,

Tender
Tender
I Have A Few Questions
 
Posts: 8
Joined: Mon Jan 19, 2009 7:50 pm

Postby Tender » Thu Jan 22, 2009 8:49 pm

"Open for Debug" also doesn't work ...
Tender
I Have A Few Questions
 
Posts: 8
Joined: Mon Jan 19, 2009 7:50 pm

Postby L. Spiro » Thu Jan 22, 2009 10:13 pm

You have broken computer.


L. Spiro
Our songs remind you of songs you’ve never heard.
User avatar
L. Spiro
L. Spiro
 
Posts: 3122
Joined: Mon Jul 17, 2006 10:14 pm
Location: Tokyo, Japan


Return to Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron